неделя, 22 май 2011 г.

Работещо лично мнение

10 –те важни правила на Новото мислене 

Изхождайки от старта на 21век и когато си ориентиран към резултати Новото мислене  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъде:

1. Зад действията на всеки стои мотивираност. Друг е въпроса дали тя е градивна или пагубна за личността. Времето отхвърля тезата – „Обичайте ги въпреки това”!

2. Когато искаш да бъдеш Лидер, около теб ще бъдат хората, които са ориентирани към Резултат.На такива хора са чужди понятията като „егоизъм и долни помисли”. В Живота на всичко трябва да се обръща внимание.

3. В Живота сам нищо не можеш да постигнеш, зашото самият той провокира ЕКИПНОСТ-ПАРТНИРАНЕ, дори и в семейството. Успехът може да дойде, когато подминаваш дребнавите хора .

4. Когато Резултата от работата обслужва по-голяма група от хора, той няма да бъде забравен, защото върху него ще стъпят следващите работещи действия и градивното винаги ще си пробива път

5. Честността и откровенността вече се явяват като водещи критерии в Личностното израстване.То е в основата на бързото „Претегляне” на събеседника и крайната оценка на това-Дали си заслужава контакта и губенето на време.

6.Благородната идея е резултат на мащабно мислене поради, което се явява дестабилитет при дребнавите хора.

7. Хората – това е общо казано. Живота провокира конкретност. Подкрепени трябва да бъдат хората ориентирани към резултати.

8. Ако изхождаме от позицията - „Градете въпреки това”, то това наподобава на сентенцията казана от народа - „Луд умора няма”. Много е важно, когато тръгнеш нещо да създаваш, да имаш яснота с кого тръгваш.

9. В Живота никога не прави „НЕ ПОИСКАНО ДОБРО”.

10. „Най-доброто от себе си” постигаш - Когато действията са мотивирани и са в синхрон с вътрешната ти нагласа- тогава не можеш да получиш „ритник в зъбите” напротив тогава започва да те води „хъса” да работиш.



Няма коментари:

Публикуване на коментар